YOUR SMARTSTORE-ONLINE KOKOPELLIKOKOPELLI

Hartelijk welkom

Cosmic Connectors 15 gram

Details

Algemene informatie:

Truffels, philosopher's stones of sclerotia hebben een psychedelisch effect. Dit houdt in dat je zintuigelijke ervaringen veranderen. Ze veranderen hoe je je voelt, hoe je geluid waarneemt en hoe je de visuele wereld waarneemt. Kleuren kunnen intenser lijken, gezichten kunnen er anders uitzien en met je ogen dicht kunnen er hele werelden ontstaan. Hoe meer je neemt hoe groter de veranderingen. Een lage dosering zorgt ervoor dat de meeste mensen moeten lachen en zich goed voelen. Allerlei dagelijkse zaken blijken ineens erg interessant en grappig te zijn. Een hoge dosering kan erg sterke psychedelische effecten hebben. Je gedachtestromen kunnen dan dermate veranderd zijn dat het moeilijk is om te bedenken hoe de 'normale' wereld ook al weer is. Dus neem alleen hoge doseringen als je ervaring hebt met lagere doseringen of als je ervaring hebt met anderen psychedelica.

Hoeveelheid:

Verkrijgbaar in verpakkingen van 15 gram verse truffels.

Ingrediënten:

Cosmic Connectors truffels (Cosmic Connectors Sclerotia)

Gebruik:

Hoe en hoe sterk het effect is, is afhankelijk van de set (hoe je je voelt, of je een volle of een lege maag hebt), de setting (waar en met wie je bent) en hoeveel je eet (de dosis). De Cosmic Connectors zijn sterke truffels. Bij lagere doseringen kunnen deze effecten iets milder zijn maar met gemiddelde en hogere doseringen nemen de effecten sterk toe in intensiteit. Voor een mild effect neem je ongeveer 3-5 gram per persoon. Voor een medium effect 5-8 gram en voor een sterk effect neem je 8-10 gram of meer. De effecten beginnen na ongeveer 30 minuten en na een uur worden de effecten vaak niet sterker meer. De effecten houden dan nog 3 tot 5 uur aan, afhankelijk van de hoeveelheid die je gegeten hebt. Na die tijd zakken de effecten binnen 1 tot 2 uur weg. Neem daarom de tijd voor je trip en zorg dat je geen dingen hoeft te doen op de dag dat je truffels gaat eten.

Als je de truffel eet worden de actieve stoffen (o.a. psilocine en psilocybine) in je lichaam opgenomen. Goed en langzaam kauwen zorgt ervoor dat de actieve stoffen via je speeksel opgenomen worden. Dit heeft een sterker effect. Bovendien hebben goed gekauwde truffels vaak minder misselijkheid tot gevolg. Neem de truffels op een lege maag. Dit zorgt voor een sterker en sneller effect. Zorg dat je een ontspannen omgeving hebt. In de natuur is ideaal. Maar ook thuis is een prima omgeving met een relaxt muziekje. Het is vooral belangrijk dat jij je er veilig en vertrouwd voelt. De omgeving is van belang omdat het van invloed is op hoe jij je voelt. Neem truffels bijvoorbeeld niet in de kroeg of in een drukke straat. Als je voor de eerste keer truffels neemt zorg er dan voor dat er iemand bij is die al ervaring heeft.

Waarschuwingen:

Gebruik truffels niet als je je lichamelijk of geestelijk niet goed voelt. Gebruik alleen toegestaan boven de 18 jaar. Niet gebruiken bij hoge/ lage bloeddruk, diabetes, zwangerschap, borstvoeding, vaatziekten, schildklieraandoeningen, vergrote prostaat, gebruik van medicijnen, drugs en/of alcohol. Overschrijd de aanbevolen dosering niet.

Verzendrestricties:

Controleer of het bestelde product legaal is in jouw land. We kunnen helaas niet van alle landen bijhouden of het product legaal is of niet. Naar de volgende landen kunnen we het product in ieder geval niet sturen: Australiæ, Canada, Finland, Frankrijk, Tsjechiæ, Slowakije, Zwitserland, Verenigde Staten, Noorwegen, Nieuw-Zeeland, Hongarije, Sloveniæ, Estland, Portugal, Verenigd Koninkrijk, Braziliæ, Japan, Mexico, Rusland, Zuid-Afrika, Turkije, Zweden, RÄunion Eiland, Italiæ, Kroatiæ, Ierland, Spanje, Mauritius en Denemarken

Links:

www.shroomery.org

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 18,50

Cosmic Connectors 15 gram

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen