YOUR SMARTSTORE-ONLINE KOKOPELLIKOKOPELLI

Hartelijk welkom

Sporenampul van de Psilocybe cubensis PF original

Details

Algemene informatie:

De PF tek is een van de bekendste handleidingen over het kweken van paddenstoelen. De Psilocybe Fanaticus (ontwikkeld door Professor Fanaticus) zijn de sporen die horen bij deze handleiding. De PF heeft een voorkeur voor bruine rijst en vermiculiet. De paddenstoelen komen bij deze soort snel op. Ze zijn kort en dik. Heb je nog nooit eerder paddenstoelen gekweekt dan is het misschien beter om eerst een een 'ready-to-growkit' of een 'easy growkit' te proberen.

Hoeveelheid:

10 ml.

Ingrediënten:

10 ml sporenoplossing en een injectiespuit. De oplossing is zwart vanwege de extra toegevoegde koolstof die de sporen helpen beschermen tegen bacteriën.

Gebruik:

Het kweken van paddenstoelen is geen eenvoudig proces om uit te leggen. Voor meer informatie over het kweken van paddenstoelen raden we het boek 'Mushroom cultivator' van Paul Stamets aan.

Verzendrestricties:

Controleer of het bestelde product legaal is in jouw land. We kunnen helaas niet van alle landen bijhouden of het product legaal is of niet. Naar de volgende landen kunnen we het product in ieder geval niet sturen: Finland, Verenigde Staten en Zwitserland.

Links:

www.shroomery.org http://www.youtube.com/watch?v=ZHJQrsZFQdE&feature=related

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 17,50

Sporenampul van de Psilocybe cubensis PF original

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen