YOUR SMARTSTORE-ONLINE KOKOPELLIKOKOPELLI

Hartelijk welkom

Morning glory (Heavenly blue) zaden

Details

Algemene info:

De Ipomoea tricolor of Morning glory is een prachtige klimplant met mooie bloemen, waarvan de zaden de tryptamine LSA bevatten. Er zijn verschillende soorten morning glories. De Heavenly Blue heeft de hoogste concentratie LSA. LSA of lysergide zuur amide is een stof die zeer vergelijkbare effecten heeft als LSD of magische paddenstoelen. De zaden moeten geconsumeerd worden om het trippy te verkrijgen. De effecten zijn vaak wat minder intens en minder visueel dan LSD. Maar het gevoel is onmiskenbaar vergelijkbaar. Kleuren kunnen intenser worden, geluiden klinken anders, gedachtestromen gaan anders maar vooral je gevoel verandert. Gevoelens van ontspanning, gelukzaligheid en vrolijkheid komen vaak voor. Het kan uiteraard ook voorkomen dat je je juist onprettig gaat voelen (zie de waarschuwingen voor meer informatie). Ook kunnen inzichten in het leven verkregen worden. De trip duurt ook iets korter dan LSD. Meestal tussen de 5 en 8 uur, afhankelijk van de gebruikte dosering. Het kan voorkomen dat men door het eten van de zaden misselijk wordt. Door een extractie te maken (zie gebruik) wordt de kans op misselijkheid kleiner. Ook kan het helpen om de zaden op een lege maag te nemen.

Aantal:

10 gram zaden per verpakking.

Gebruik:

Maak de zaden zo fijn mogelijk met een mes of liever nog een vijzel. Of gebruik eventueel een koffiemolen. Doe vervolgens de vermalen zaadjes in een kopje en voeg heet maar niet kokend water toe. Laat het geheel minstens 2 uur staan zodat de actieve alkaloïden in het water kunnen oplossen. Drink vervolgens het geheel op. De lichte dosering is 50-100 (1,5-3 gram) zaden per keer. Een medium dosering is ongeveer 100-250 zaden (3-6 gram). Een sterke trip is boven de 250 zaden (6+ gram). Als je nog weinig ervaring hebt kan het goed zijn om met een lichte trip te beginnen om te kijken hoe gevoelig je bent. De zaden kunnen ook gekauwd worden. Kauw er dan zo lang mogelijk op en slik de restanten door.

Waarschuwingen:

Gebruik de morning glory zaden niet als je zwanger bent of borstvoeding geeft, last hebt van hoge bloeddruk, diabetes, hart- of schildklierziektes, of moeilijkheden hebt bij het plassen vanwege een vergrote prostaat. Niet gebruiken in combinatie met alcohol, MAO-remmers of medicijnen. Dit kan ongewenste effecten hebben of zelfs gevaarlijk zijn. Zorg ervoor dat je je goed voelt als je de zaden van de morning glory neemt, zowel lichamelijk als geestelijk. Neem het op een plek waar je de ruimte hebt en waar je je ontspannen voelt. Het kan voorkomen dat je je angstig gaat voelen na het consumeren van de morning glory. Vecht hier niet tegen maar laat het gebeuren en probeer je te ontspannen. Je kan zo'n 'bad trip' voorkomen door bovenstaande advies op te volgen. Mocht het toch gebeuren dan helpen om je omgeving te veranderen. Ga een mooie wandeling maken of ga juist lekker rustig binnen zitten met een relaxt muziekje.

Verzendrestricties:

Controleer of het bestelde product legaal is in jouw land. We kunnen niet van alle landen bijhouden of het product legaal is of niet. Naar de volgende landen kunnen we het product in ieder geval niet sturen: Australië, Brazilie, Noorwegen, Reunion eiland en de Verenigde Staten.

Links:

http://www.erowid.org/chemicals/lsa/lsa.shtml

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 6,00

Morning glory (Heavenly blue) zaden

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen