YOUR SMARTSTORE-ONLINE KOKOPELLIKOKOPELLI

Hartelijk welkom

Valeriaan Poeder

Details

Algemene informatie:

Valeriaan (Valeriana Officinalis) is een Europese plant die al eeuwen traditioneel wordt gebruikt als ontspanningsmiddel en bij slaapproblemen. Tegenwoordig gebruikt men valeriaan ook tegen stress en bij een (te) hoge bloeddruk. De plant wordt meestal een korte periode, van een aantal weken, aaneen gebruikt totdat er verbetering optreedt. Wij raden aan het gebruik daarna voor een periode van de zelfde duur te staken. Valeriaan wordt op sommige internetfora aangeprezen als vervanging en/of hulp bij het stoppen met blowen. In dat geval nemen (ex)blowers op de momenten dat zij normaal zouden blowen een lage dosis valeriaan in. Vooral bij het slapen kan valeriaan helpen, zodat de slapeloosheid die kan volgen op onthouding van wiet en hasj kan worden tegen gegaan.

Aantal/Hoeveelheid:

80 gram, gedroogd en verpoederd kruid

Ingrediënten (per capsule):

Valeriaan (Valeriana Officinalis)

Gebruik:

Bereid Valeriaan thee door 2 á 4 eetlepels in ongeveer 500ml water mee te koken op een laag vuurtje. Zorg dat je de deksel op de pan houdt om verdamping van werkzame stoffen tegen te gaan. De valeriaan kan gecombineerd worden met hop (humulus lupulus) om de slaapbevorderlijke werking te stimuleren.

Waarschuwingen:

Buiten bereik van kinderen houden. Gebruik alleen toegestaan boven de 18 jaar. Niet gebruiken bij hoge/ lage bloeddruk, diabetes, zwangerschap, borstvoeding, vaatziekten, schildklieraandoeningen, vergrote prostaat, gebruik van medicijnen, drugs en/of alcohol. Overschrijd de aanbevolen dosering niet In zeldzame gevallen treden tegengestelde effecten op: de valeriaan werkt dan eerder stimulerend. Als je dit onprettig of onwenselijk vindt, staak het gebruik dan onmiddellijk. Hoofdpijn, koorts en onrust kunnen optreden bij langdurig, herhaaldelijk, veelvuldig en/of overdadig gebruik.

Verzendrestricties:

Controleer of het bestelde product legaal is in jouw land. We kunnen helaas niet van alle landen bijhouden of het product legaal is of niet. Naar de volgende landen kunnen we het product in ieder geval niet sturen: Finland.

Links:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Echte_valeriaan

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,00

Valeriaan Poeder

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen