YOUR SMARTSTORE-ONLINE KOKOPELLIKOKOPELLI

Hartelijk welkom

Wild Dagga 20x Extract

Details

Algemene informatie:

Wild Dagga (Leonotis Leonorus) groeit vooral in het zuiden en zuidoosten van Afrika. De actieve bestanddelen van de plant zijn leonurine en marrubijn. De bloembladeren geven een ontspannen gevoel wordt, net als cannabis, al eeuwen gebruikt door stammen in Afrika. Wild Dagga werkt euforiserend, ontspannend, rustgevend en heeft een positieve uitwerking op het centrale zenuwstelsel. Omdat het hier een extract betreft is de werking ongeveer 20 maal sterker. Het extract wordt niet enkel gewonnen van de bloembladeren maar ook van de rest van de plant. Ook die delen hebben psychoactieve en medicinale eigenschappen.

Hoeveelheid:

1 gram poeder

Ingrediënten (per capsule):

Wild Dagga (Leonotis Leonorus)

Gebruik:

Los 0.4 tot 1 gram extract op in water, yoghurt of sap.

Waarschuwingen:

Buiten bereik van kinderen houden. Gebruik alleen toegestaan boven de 18 jaar. Niet gebruiken bij hoge/ lage bloeddruk, diabetes, zwangerschap, borstvoeding, vaatziekten, schildklieraandoeningen, vergrote prostaat, gebruik van medicijnen, drugs en/of alcohol. Overschrijd de aanbevolen dosering niet. Veelvuldig gebruik kan een verslavende werking hebben.

Verzendrestricties:

Controleer of het bestelde product legaal is in jouw land. We kunnen helaas niet van alle landen bijhouden of het product legaal is of niet. Er zijn geen verzendrestricties voor dit product.

Availability: In stock

€10.00

Wild Dagga 20x Extract

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views