YOUR SMARTSTORE-ONLINE KOKOPELLIKOKOPELLI

Hartelijk welkom

Muira Puama

Details

Algemene informatie:

Muira puama komt uit de Amazone. De schors en de wortel worden in die contreien al eeuwenlang gebruikt voor de stimulerende en potentie verhogende effecten. Na inname voel je een sensueel gevoel en tintelingen over je lichaam. De huid en de geslachtsorganen worden gevoeliger wat ervoor zorgt dat je sneller opgewonden raakt. Een prima manier om je liefdesleven extra spannend te maken.

Hoeveelheid:

80 gram

Ingrediënten:

Muira puama (Ptychopetalum olacoides).

Gebruik:

Neem 2 volle eetlepels Muira puama en laat het 15 minuten lang koken in een half liter water. Je zal na 30 tot 60 minuten de effecten beginnen waar te nemen. Het is ook mogelijk om de Muira puama op te lossen in alcohol. Neem dan ongeveer 30 gram, doe het in een pot of fles en meng het met een halve liter sterke drank. Laat dit een week of 2 staan. Het is goed om af en toe even flink te schudden. Een paar slokken is daarna voldoende voor een effect. Een goede combinatie is muira puama met damiana. Neem dan een eetlepel muira puama en een halve eetlepel damiana per glas. Los het op in heet water, maar vruchtensap kan ook.

Waarschuwingen:

Buiten bereik van kinderen houden. Gebruik alleen toegestaan boven de 18 jaar. Niet gebruiken bij hoge/ lage bloeddruk, diabetes, zwangerschap, borstvoeding, vaatziekten, schildklieraandoeningen, vergrote prostaat, gebruik van medicijnen, drugs en/of alcohol. Overschrijd de aanbevolen dosering niet.

Verzendrestricties:

Controleer of het bestelde product legaal is in jouw land. We kunnen helaas niet van alle landen bijhouden of het product legaal is of niet. Er zijn geen verzendrestricties voor dit product.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 8,50

Muira Puama

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen