YOUR SMARTSTORE-ONLINE KOKOPELLIKOKOPELLI

Hartelijk welkom

Sex opium

Details

Algemene informatie:

Sex opium geeft een droomachtige roes met een lustopwekkend effect. Je bereikt een euforische stemming waarbij het makkelijk is om je te ontspannen en meer te genieten van de ervaring. Het geeft daarnaast een warm gevoel en je voelt tintelingen over je hele lichaam.

Hoeveelheid:

10 ml per flesje. Een flesje per verpakking.

Ingrediënten:

Kratom extract, l-arginine (100 mg per 10 ml), ascorbinezuur (50 mg per 10 ml), gedestileerd water, alcohol 14,9%.

Gebruik:

Zeer goed schudden voor gebruik. Neem ongeveer een half flesje 45 minuten voor het gewenste effect. Neem het op een lege maag met een flink glas water in. Het effect houdt 4 tot 6 uur aan.

Waarschuwingen:

Gebruik alleen toegestaan boven de 18 jaar. Niet gebruiken bij hoge/ lage bloeddruk, diabetes, zwangerschap, borstvoeding, vaatziekten, schildklieraandoeningen, vergrote prostaat, gebruik van medicijnen, drugs en/of alcohol. Overschrijd de aanbevolen dosering niet. Het gebruik van kratom is niet zonder risico's. Bij regelmatig gebruik kan het een verslavend effect hebben. Bijwerking als een droge mond, afname van eetlust en constipatie worden gemeld. Langdurig gebruik kan leiden tot gewichtsverlies, slaapproblemen en huidverkleuringen. Buiten bereik van kinderen houden. Gebruik alleen toegestaan boven de 18 jaar. Niet gebruiken bij hoge/ lage bloeddruk, diabetes, zwangerschap, borstvoeding, vaatziekten, schildklieraandoeningen, vergrote prostaat, gebruik van medicijnen, drugs en/of alcohol. Autorijden onder invloed van kratom wordt zeer afgeraden. Overschrijd de aanbevolen dosering niet en combineer het niet met MAO-remmers.

Verzendrestricties:

Controleer of het bestelde product legaal is in jouw land. We kunnen helaas niet van alle landen bijhouden of het product legaal is of niet. Naar de volgende landen kunnen we het product in ieder geval niet sturen: Australië, Finland, Verenigde Staten, Noorwegen, Maleisië en Thailand.

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 23,50

Sex opium

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen