YOUR SMARTSTORE-ONLINE KOKOPELLIKOKOPELLI

Hartelijk welkom

Damiana

Details

Algemene informatie:

Damiana is een struik die voorkomt in het gebied van de Verenigde Staten tot aan Zuid-Amerika. Het is een struik met kleine maar geurige bloemen. De blaadjes hebben een ontspannend effect (bijvoorbeeld op de spieren), maar het heeft vooral een mild maar effectief afrodiserend effect. Het heeft een positief effect op de bloedcirculatie en de stofwisseling. Langdurig gebruik van damiana werkt potentieverhogend en helpt bij vrouwen de hormonale huishouding te reguleren. Het effect hiervan duurt meestal een uur of twee.

Hoeveelheid:

80 gram, poeder

Ingrediânten:

Damiana (turnera diffusa)

Gebruik:

Neem 10 tot 15 gram damiana en voeg het toe aan een liter kokend water. Laat het 5 minuten op een laag vuurtje pruttelen en drink de gezeefde thee op. Voeg eventueel wat honing of suiker toe om het iets zoeter te maken. Damianapoeder kan ook in vruchtensap of yoghurt geconsumeerd worden. Een eetlepel is dan voldoende. Een andere mogelijkheid is om er een alcoholhoudende drank mee te maken. Neem dan een halve liter sterke drank, bijvoorbeeld vodka. Gooi hier ongeveer 30 gram damiana bij en laat het ongeveer een week staan. Zeef de damiana eruit en doe hier vervolgens een half kopje water bij. Laat dit weer een weekje staan en haal dan de bladrestanten eruit. Verwarm het waterextract zonder het te laten koken en voeg een flinke hoeveelheid honing toe. Voeg de alcohol en waterextracties bij elkaar. Laat dit een aantal weken staan en scheid daarna de heldere vloeistof van het bezinksel. Het bezinksel kan je weggooien. Drink van de vloeistof 1 of 2 glaasjes. Damiana kan ook gerookt worden.

Waarschuwingen:

Buiten bereik van kinderen houden. Gebruik alleen toegestaan boven de 18 jaar. Niet gebruiken bij hoge/ lage bloeddruk, diabetes, zwangerschap, borstvoeding, vaatziekten, schildklieraandoeningen, vergrote prostaat, gebruik van medicijnen, drugs en/of alcohol. Overschrijd de aanbevolen dosering niet.

Verzendrestricties:

Controleer of het bestelde product legaal is in jouw land. We kunnen helaas niet van alle landen bijhouden of het product legaal is of niet. Er zijn geen verzendrestricties voor dit product.

Links:

http://www.erowid.org/herbs/damiana/damiana.shtml

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 8,00

Damiana

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen