YOUR SMARTSTORE-ONLINE KOKOPELLIKOKOPELLI

Hartelijk welkom

Welkom op onze bezorg pagina

Het minimum order bedrag is E25,-. Binnen Nederland, worden er geen bezorgkosten berekend voor bestellingen boven de E50,- . Voor bestellingen onder E50,- geldt het onderstaande tabel. De kosten voor zendingen naar het buitenland zijn altijd voor de klant. We verwerken de bestellingen tweemaal per week en proberen de bestelling zo snel mogelijk te laten bezorgen. We verpakken uw bestelling zo zorgvuldig en discreet mogelijk. We maken gebruik van de Track&Trace functie van PostNL. In het tabel hieronder vind u de verschillende bezorgkosten voor pakketten.

We zetten ons in om uw pakket binnen een week te bezorgen, weekenden en vakanties daargelaten. Langere bezorgtijden kunnen van toepassing zijn op landen buiten Europa. Houd er a.u.b. rekening mee dat de aangegeven bezorgtijden een indicatie zijn, er kunnen geen rechten aan ontleend worden. 

Maximum grootte Nederlandse pakketten 0-10 kg: 100 x 50 x 50 cm / 10-30 kg: 175 x 78 x 58 cm

Maximum grootte buitenlandse pakketten 0-10 kg: 100 x 50 x 50 cm

Table ratesEURO 1

Oostenrijk, België, Denemarken, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden.

EURO 2

Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Letland, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië.

EURO 3

Albanië, Andorra, , Bosnië-Herzegovina, Canarische Eilanden, Kroatië, Cyprus, Faeröer, Gibraltar, Griekenland, IJsland, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, San Marino, Servië, Zwitserland, Turkije, Vaticaan Stad, Wit-Rusland.

WERELD

Alle andere landen.