YOUR SMARTSTORE-ONLINE KOKOPELLIKOKOPELLI

Hartelijk welkom

Passiebloem

Details

Algemene informatie:

De passiebloem is een prachtige plant met kalmerende en rustgevende effecten. Het gebruik van de plant kan helpen om dieper te slapen. Ook kan het helpen te ontspannen na een stressvolle dag. De plant heeft grote witte bloemen met een paarse, blauwe of roze kroon. De plant bevat harmine en harmaline, twee stoffen die beiden een mild MAO-remmend effect hebben. Passiebloem kan dus gebruikt worden om bijvoorbeeld een paddenstoelen trip te versterken. Passiebloem voorkomt (in lichte mate) de afbraak van een bepaalde categorie neurotransmitters die monoamines genoemd worden. Het is een monoamine oxidase remmer, oftewel een MAO-remmer. Omdat deze neurotransmitters niet zo snel afgebroken worden blijven ze langer actief en dit zorgt ervoor dat sommige middelen langer en sterker werken. DMT is bijvoorbeeld oraal niet actief, maar met MAO-remmer wel. In combinatie met truffels zijn de effecten ook langer en intenser. Vaak heeft een MAO-remmer op zichzelf ook al effecten dus voordat je het combineert is het een goed idee om een keer een MAO-remmer alleen te gebruiken. Bijeffecten van passiebloem kunnen zijn: duizeligheid, misselijkheid, slap gevoel in het lichaam.

Hoeveelheid:

80 gram per verpakking.

Ingrediënten:

Passiebloemkruid.

Gebruik:

Om er thee van te zetten kan je het beste 2 gram per kopje nemen. Laat dit een minuut of 30 trekken. Neem hier een of meerdere koppen van per dag. Voor een sterker MAO-remmend effect kan je 10-20 gram per persoon nemen. Het is ook mogelijk om het poeder in wat sap of yoghurt te doen en het op te drinken of eten. Of vul capsules met het poeder. Zie ook de waarschuwingen hier beneden voor meer informatie over MAO-remmers.

Waarschuwingen:

Gebruik alleen toegestaan boven de 18 jaar. Niet gebruiken bij hoge/ lage bloeddruk, diabetes, zwangerschap, borstvoeding, vaatziekten, schildklieraandoeningen, vergrote prostaat, gebruik van medicijnen, drugs en/of alcohol. Overschrijd de aanbevolen dosering niet. Vanwege het MAO-remmende effect van passiebloem kan het erg gevaarlijk zijn om het te combineren met bepaalde medicijnen en voedingsmiddelen. De volgende middelen moet je een dag voor en een dag na NIET nemen met MAO-remmers: Kanna (sceletium tortuosum), cocaine, MDMA, GHB, amfetamine, mescaline houdende cactussen, alcohol, efedrine en andere veel andere vergelijkbare drugs (dit is geen complete lijst). Ook de volgende medicijnen moet je NIET combineren met MAO-remmers: Antidepressiva die SSRI's (selectieve serotonine heropname remmers) bevatten zoals bijvoorbeeld (dit is geen complete lijst!) paroxetine (Seroxat), fluoxetine (Prozac), citalopram (Cipramil), fluvoxamine (Fevarin) en sertraline (Zoloft). Ook slaapmiddelen (bijvoorbeeld diazepam), narcosemiddelen en antimigraine middelen, anti-allergie middelen en verkoudheid moet je NIET nemen. De volgende middelen of etenswaren kunnen hoofdpijn of andere lichamelijke ongemakken veroorzaken in combinatie met MAO-remmers: bewerkte zuivelproducten (zoals yoghurt of karnemelk), oude kaas, gedroogde en gefermenteerde worst, vlees, vis en eieren die niet vers zijn, vleesextracten, zuurkool, fruit (vijgen, bananen, ananas, avocados, rozijnen, pruimen en frambozen), LSA, cafeinehoudende dranken, guarana en andere MAO-remmende producten.

Verzendrestricties:

Controleer of het bestelde product legaal is in jouw land. We kunnen helaas niet van alle landen bijhouden of het product legaal is of niet. Er zijn geen verzendrestricties voor dit product.

Links:

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 8,50

Passiebloem

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen