YOUR SMARTSTORE-ONLINE KOKOPELLIKOKOPELLI

Hartelijk welkom

Mimosa Hostilis

Details

Algemene informatie:

De Mimosa boom is voornamelijk te vinden in Brazilië. Het gebruik van de bast van deze boom komt al eeuwen voor. De bast speelt een belangrijke rol in verschillende sjamanistische tradities die door heel Zuid-Amerika te vinden zijn. De bast van de Mimosa boom bevat bijzonder veel N,N-DMT. Jurema Preta wordt daarom vaak gebruikt als toevoeging aan ayahuasca of aan anahuasca, ter vervanging van Psychotria Viridis. De stof N,N-DMT is over het algemeen niet oraal actief en wordt daarom veelal met een MAO-remmer (zoals B. Caapi en P. Harmala) gecombineerd. Er zijn echter ook aanwijzingen dat de M. Hostilis op zichzelf psychoactieve effecten teweeg kan brengen. Er wordt dan een koud water infusie geprepareerd. De effecten van N,N-DMT zelf, indien gerookt, zijn zeer intens en overweldigend. Deze geeft een korte en zeer visuele ervaring die ook wel trip wordt genoemd. Voor het roken van N,N-DMT is echter extractie van deze stof uit, bijvoorbeeld, Mimosa nodig. Een proces dat illegaal is, evenals de pure N,N-DMT zelf. In combinatie met een MAO-remmer ontstaat er ayahuasca of anahuasca; beide middelen geven zeer intense, psychologische, visuele, auditieve en psychedelische effecten. Lichamelijk kunnen deze dranken misselijkheid, hoofdpijn en diaree teweeg brengen. De werking van Mimosa zelf wordt omschreven als gelijk aan die van ayahuasca maar verschillend in die zin dat het een kortere werkingsduur zou hebben en minder intens zou zijn voor het lichaam.

Hoeveelheid:

10 gram, gedroogde en versnipperde bast

Ingrediënten:

Mimosa Hostilis (Jurema Preta)

Gebruik:

Het is belangrijk om voor het gebruik van Mimosa Hostilis, dan wel niet in combinatie met MAO-remmers, de volgende voorzorgsmaatregelen in acht te nemen. 1. Zoek zelf op welke dosering en combinatie je wilt gaan gebruiken en op welke wijze je het middel wilt innemen. De verschillen in effecten bij verschillende doseringen en combinaties variëren zeer sterk. Het is daarom zeer belangrijk om een afgewogen keuze voor een bepaald effect te maken! Neem daarbij in overweging dat ieder persoon anders reageert op deze middelen. 10 gram mimosa is in principe voldoende voor een gemiddelde trip voor één persoon. 2. Het gebruik van MAO-remmers kan zeer risicovol zijn. Lees daarom onze MAO-remmer bijsluiter voor zo veilig mogelijk en verantwoord gebruik. 3. Gebruik alleen mimosa als jij je geestelijk en lichamelijk goed voelt. 4. Gebruik geen mimosa wanneer je last hebt van psychische klachten, medicatie gebruikt of psychoses en/of schizofrenie in je familie voorkomen.

Waarschuwingen:

Buiten bereik van kinderen houden. Gebruik alleen toegestaan boven de 18 jaar. Niet gebruiken bij hoge/lage bloeddruk, diabetes, zwangerschap, borstvoeding, vaatziekten, schildklieraandoeningen, vergrote prostaat, gebruik van medicijnen, drugs en/of alcohol. Overschrijd de aanbevolen dosering niet. Gebruik dit middel niet als jij je mentaal of fysiek niet goed voelt. Wanneer je psychiatrische klachten hebt of wanneer schizofrenie en/of psychoses in je familie voorkomen.

Verzendrestricties:

Controleer of het bestelde product legaal is in jouw land. We kunnen helaas niet van alle landen bijhouden of het product legaal is of niet. Naar de volgende landen kunnen we het product in ieder geval niet sturen: Australië, Canada, Finland, Frankrijk, Tsjechië, Slowakije, Zwitserland, Verenigde Staten, Noorwegen, Nieuw-Zeeland, Hongarije, Slovenië, Estland, Portugal, Verenigd Koninkrijk, Brazilië, Japan, Mexico, Rusland, Zuid-Afrika, Turkije, Zweden, Reunion Eiland, Italië, Kroatië, Ierland, Spanje, Mauritius en Denemarken.

Links:

http://en.wikipedia.org/wiki/Ayahuasca

www.erowid.org/chemicals/ayahuasca/ayahuasca.shtml

www.ayahuasca-info.com

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 6,50

Mimosa Hostilis

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen