YOUR SMARTSTORE-ONLINE KOKOPELLIKOKOPELLI

Hartelijk welkom

Wie zijn wij?

De Kokopelli is een bedrijf met een spirituele inslag dat legale psychoactieve producten aanbiedt, op de veiligst mogelijk manier.

Onze medewerkers spreken Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. De Kokopelli is de beste plek in Amsterdam voor entheogenen, herbal xtc, smart producten, wiet zaden, psychedelische zaden, vitaminen, psychedelische kunst, planten, boeken, informatie en cadeaus! We hebben internationale bekendheid en een zeer brede klandizie.

In 1994 werd de voorloper van de Kokopelli, de Dream Lounge, snel bekend onder het Amsterdamse publiek. Het was de eerste winkel in Nederland die magische paddenstoelen verkocht en daarnaast ook andere exotische en natuurlijke psychoactieve kruiden en planten aanbood. Sindsdien hebben velen Nederlanders en toeristen op de kundigheid en adviezen van onze medewerkers vertrouwd, bij het kiezen van een geschikt middel voor een uitstapje in de eigen geest. De Kokopelli mag dan ook met recht zeggen dat we de oudste en misschien wel de beste smartshop van de Nederland zijn.

We zien een groeiende interesse in onze samenleving voor psychedelica alsmede de rituelen en spiritualiteit van culturen waar sjamanisme, paddenstoelen, cacti en planten een grote rol spelen. Onze winkel biedt informatie en producten die daar mee samen hangen; boeken, kleding, wierrook, kristallen, kaarten voor psychedelische festivals, magische truffels, kruiden, tarot kaarten en visionaire kunst.

Sinds 1997 zit de Kokopelli (voorheen Conscious Dreams Kokopelli) in het pand aan de Warmoesstraat 12. In de winkel hangt een warme en verwelkomende sfeer. Iedere vrijdag, zaterdag en zondag komen er internationale en lokale DJ’s relaxte platen draaien. In het midden van de zaak hangt de kunst van de Amsterdamse psychedelisch surrealistische kunstenaar Kamiel Proost. Achterin bieden wij klanten de ruimte om te relaxen. Onze lounge heeft een prachtig uitzicht over het water en het Damrak. De lounge is sfeervol ingericht en beschilderd.

Onze prioriteit is het aanbieden van veilige ervaringen aan onze klanten en het verstrekken van goede en betrouwbare informatie over onze producten. Tegenwoordig bieden we niet alleen meer kruiden en planten aan maar ook een grote hoeveelheid aan vitaminen, preparaten, after E, mineralen en een klein ‘raw food’ assortiment. De laatste jaren zijn wij ons steeds meer gaan richten op biologisch afbreekbare producten en alternatieve bronnen van energie voor het opladen van kleine elektronische apparatuur.

Kokopelli: fuel for body, mind and machine!