YOUR SMARTSTORE-ONLINE KOKOPELLIKOKOPELLI

Hartelijk welkom

De Kokopelli was al een geruime tijd één van de toonaangevende smartshops in Amsterdam. Vanaf heden is ook onze online smartshop een feit! Klanten die onze winkel in de Warmoesstraat hebben bezocht, of ons via de digitale weg hebben gevonden, kunnen nu op deze website terecht voor al hun smart producten! Uiteraard bieden wij deze producten aan met dezelfde zorgvuldigheid, deskundigheid en klantvriendelijkheid als in onze ‘echte’ winkel.

Neem een kijkje in onze catalogus om te ontdekken welke Smart, Head, Sex, en Cadeau artikelen je binnen een week thuis kunt hebben. Of check onze kunst en boeken pagina om je te verwonderen over de magische wereld van psychedelica!

Onder het kopje ‘over Kokopelli’ vind je meer informatie over onze winkel en visie. Onder ‘Bestellen en Betalen’ en ‘Klantenservice’ staat alle informatie die je nodig hebt om simpel, snel en veilig online te shoppen.

Mocht je een product zoeken maar het niet kunnen vinden in onze catalogus, schroom niet ons te mailen met je speciale verzoekjes! Ook voor vragen waarop je het antwoord niet kunt vinden kun je ons op bovenstaand adres bereiken.

De Kokopelli Crew staat ook online met veel plezier voor je klaar! 

Voor het laatste nieuws en tips rondom onze producten  kun je ook terecht op onze FACEBOOK pagina !