YOUR SMARTSTORE-ONLINE KOKOPELLIKOKOPELLI

Hartelijk welkom

VA - Kokopelli chill out cd

Details

Algemene informatie:

VA-Kokopelli is een compilatie die is samengesteld door de Kokopelli zelf om het 10-jarige bestaan van de winkel te vieren. Het is een mooie verzameling van lekkere chill out muziek met een psychedelisch randje. De cover is ontworpen door Dadara. 9 mooie composities van artiesten uit de hele wereld: 1 Tom & Gijs - Whale 2 Siebzehn - Kali Yuga 3 Cloudwalker - Green Radience 4 Siebzehn - hangar 18 5 Siebzehn - Interzone 6 Prosect - Palenque 7 Moravec - Hyperion 8 Organix - Swim & glide 9 Samorost - You Klik op een van onderstaande links om de tracks te kunnen beluisteren. Tom en Gijs beginnen de cd met een relaxte ontspannen track met een wat wereldmuziek invloeden. Duitse producer Siebzehn gaat verder met een erg mooie track Kali Yuga. Hij heeft geen enkele moeite om emotie te verwerken in zijn tracks en maakt prachtige muziek. Green radience, de track van Amerikaan Cloudwalker heeft lekkere dubinvloeden en hij weet een erg ontspannen sfeertje neer te zetten. Prosect uit Israel brengt ons in een oriëntale roes met wat meer uptempo beats aan het einde. Moravec uit Nederland gaat iets meer de IDM kant op en levert een lekker hypnotisch nummer. Organix ook uit Nederland serveert ons bijna op het einde ook een track met wat dubinvloeden. Een heerlijk zomers geluid! Samorost, een Costa Ricaanse producer, uiteindelijk serveert het toetje: een mooie emotionele track vol met lekkere beats.

Verzendrestricties:

Controleer of het bestelde product legaal is in jouw land. We kunnen helaas niet van alle landen bijhouden of het product legaal is of niet. Er zijn geen verzendrestricties voor dit product.

Links:

http://soundcloud.com/kokopelli-amsterdam http://www.psyshop.com/shop/CDs/coi/coi1cd001.html http://www.arabesquedistribution.com/index.php?option=com_artistavenue&task=singleCd&id=1298&Itemid=1

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 15,00

VA - Kokopelli chill out cd

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen